Barcode

MET EEN PERFECTE DIGITALE OPMAAK WORD DE BASIS GELEGD VOOR EEN GOED LEESBARE ISBN BARCODE OP UW BOEK.

Bureau ISBN, het Centraal Boekhuis en AIS hebben hiervoor een jarenlang samenwerkingsverband.
Met een perfecte digitale barcode van AIS word de basis gelegd voor een goed leesbare barcode. Dit vanwege het feit dat AIS door jarenlange vervaardiging van digitale barcodes een expertise heeft opgebouwd als het gaat om het toepassen van een technische voorcorrectie op de barcode specifiek afgestemd op het voor u gebruikte druk-, of printproces wat bijdraagt aan een goede leesbaarheid van de barcode.
Ook kunnen uitgeverijen en de hieraan verbonden drukkerijen altijd terecht voor een persoonlijk advies over kleurgebruik, formaten, positionering etc. van de barcode. Hiervoor kunt u contact opnemen met de AIS barcode specialist Nelly Nabbe-Weerts. telefoonnummer +31(0)485-561616.
Een perfecte digitale barcode kan een schadeclaim -, herstel-, en faalkosten inzake vertragingen in het distributie-, verkoopproces voorkomen. Er worden door retailers, distributeurs en uitgevers steeds vaker hoge eisen aan de leesbaarheid van de gedrukte barcodes gesteld en refereren zij hierbij aan de wereldwijd geaccepteerde ISO normering waarmee de leesbaarheid van de barcodes getoetst worden.
Daarom… een digitale ISBN barcode bestellen bij AIS