Titelbestand raadplegen

Zoek een boek uit Nederland en Vlaanderen

Alle titels die in Nederland en Vlaanderen zijn uitgegeven met een ISBN vindt u terug in een openbare database: TitelBank. Iedereen kan de informatie in TitelBank online raadplegen. Ook titels die niet meer leverbaar zijn, blijven zichtbaar. Ook kunt u de data uit Titelbank opvragen om bijvoorbeeld te gebruiken op een website.

Heeft u uw ISBN geregistreerd en is deze goedgekeurd, dan komen de basisgegevens van uw titel automatisch terug in TitelBank. U kunt deze gegevens verrijken in mijnISBN. Hier voegt u eenvoudig extra informatie toe zoals omslag, flapteksten, inkijktekst als pdf, recensies, extra NUR's en leverbaarheid.

In TitelBank kunnen geen bestellingen worden geplaatst. Een boekverkoper die klant is bij CB (en dat zijn de meeste) bestellen via het online bestelsysteem CB Online. Hierin kunnen boekverkopers het ISBN en de titelgegevens terugvinden van alle geregistreerde uitgaven.

Wilt u meer informatie over het aanvragen van het  bestand met de titelgegevens? Maak dan een account aan op Titelbank.nl.

Icon 01

ISBN

Aanvragen

Geef uw boek de aandacht die het verdient. Begin met de aanvraag van een ISBN.

Icon 02

Metadata

Beheren

Beheer uw metadata en laat uw boeken schitteren in winkelstraat en webshop.

Icon 03

Boek

Verkopen

Over barcode, drukwerk en beschikbaar maken voor boekwinkels en webshops.